Helen met je handen

In 2013 hoorde ik dat zou kunnen, helen met mijn handen en dat ik dat zou gaan doen in de toekomst volgens een paragnost. Hij had gelijk! 🙂

Ik ben het bij mijzelf gaan uitproberen en ontwikkelen en later ook bij anderen met goed resultaat.

Ik kan een helende liefdevolle energie via mijn handen zijn werk laten doen. Ik ben een doorgeefluik van de kosmische Energie.

Mijn handen worden gestuurd waar ik moet zijn en ik laat een liefdevolle kosmische energie door je lijf stromen. Er gebeuren wonderlijke dingen die mij aanmoedigen om hier nog veel meer mensen mee te verblijden!

Tarief Jolijn’s Energie Healing

Voor 20-30 minuten vraag ik een investering van 25 euro.

Recensies Healing

“Lieve Jolijn, fijn dat ik weer bij je terecht kon. Heb weer rust in mijn hoofd!”

‘Krista’

“Ik heb net een healing van Jolijn ontvangen, wat een bijzondere ervaring was. Ik denk dat wanneer iemand haar op dat moment had gezien, zich wel even afgevraagd had wat zij daar deed. Want het ziet er soms best wel raar uit. Jolijn wappert en zwaait met haar handen en armen dat het een lieve lust is. Ze speelt met de energie, en heeft daar ook heel veel plezier in, we lachten ook wat af tijdens de sessie. En ondertussen cleart zij precies wat er op dat moment nodig is. Mijn lichaam reageert daar zeker op. Ik voel tintelingen, ik voel de energie zich verplaatsen. Na afloop voelt het alsof mijn ‘vuilnisbak’ geleegd en schoongemaakt is. Heerlijk opgeruimd gevoel.”

‘Agnes’

“Het had echt geholpen toen je je hand op mijn rug had gelegd. Ik kon de hele dag al niet warm worden, maar daarna lukte het wel. Ik voelde mij erna stukken beter! Dankjewel!”

‘Anoniem’

DISCLAIMER & COOKIES        PRIVACY STATEMENT        ALGEMENE VOORWAARDEN        CONTACT