Op basisscholen in Almere

Vanaf schooljaar 2019/2020 wordt het mogelijk om Remedial Teaching rekenen aan te vragen voor leerlingen met (ernstige) rekenproblemen voor in de basisschool, onder schooltijd.

Graag kom ik in gesprek met schoolbesturen, schoolleiders, IB’ers, leerkrachten, ouders en verzorgers om te kijken welke mogelijkheden er zijn om mij als gespecialiseerd Remedial Teacher op het gebied van rekenen, in te huren ten bate de leerlingen met (ernstige) rekenproblemen.

Graag bied ik mij als gespecialiseerd Remedial Teacher rekenen aan aan basisscholen in Almere die iemand goed kunnen gebruiken die  vanuit het protocol Ernstige RekenWiskunde problemen en Dyscalculie (ERWD) leerlingen in Fase Oranje of Fase Rood kan/mag begeleiden. Leerlingen met een disharmonisch profiel (verschil in de verbale en performale intelligentie) kunnen ook heel goed bij mij terecht.

Particulier

Op de woensdagmiddag om 13:00, 14:00 en 15:00 uur help ik leerlingen die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken bij het rekenen en die baat hebben bij iemand met engelengeduld en enthousiasme voor het vak 🙂 Ik kan gemakkelijk het rekenen op verschillende manieren uitleggen, en op verschillende niveaus. Net op een wijze wat past bij de leerling.

Kijk voor meer info op www.helpmijrekenen.nl

Tarief

Voor Remedial Teaching in de school is mijn tarief n.o.t.k. afhankelijk van de wensen vanuit school en vanuit de ouder(s) en/of verzorger(s). Er zijn mogelijkheden om een pakket op te stellen voor een bepaalde periode.

Voor een particuliere les na schooltijd van 45 minuten Remedial Teaching Rekenenen vraag ik een investering van 40 euro (inclusief een korte overdracht, na de les).

Recensies

Lieve Jolijn,

Hartelijk dank voor het begeleiden van Imani met het rekenen. Dankzij jouw geduld en inleving heb je snel kunnen achterhalen waar haar struikelblok zit. Dat heeft haar heel veel zelfvertrouwen gegeven.

Mianica (Moeder van Imani uit groep 8)

Lieve Jolijn,

Bedankt voor de die jij onze dochter hebt geboden. Ze is met rekenen gegroeid en een stuk zekerder geworden. Je gaf haar weer vertrouwen dat ze het WEL kan en ze voelde zich super thuis en vertrouwd. Op het moment wanneer je het idee hebt dat er hulp met rekenen nodig is ben je bij Jolijn aan het juiste adres! Dank je wel! -x-

Cynthia (moeder van Nova uit groep 6)

Hi Jolijn,
Heel erg bedankt voor je fantastische hulp. Ik heb enorm respect voor je eindeloze geduld en je talloze manieren van het benaderen van een rekensom. Ik ben er van overtuigd dat je Rosa een zetje in de juiste richting hebt gegeven. Misschien zullen we over een tijdje je hulp weer in roepen.”

Fleur (moeder van Rosa)

Ik wil je hartelijk danken voor je hulp. Mijn rekenen is aanzienlijk verbeterd en daar wil ik je voor bedanken.

Emma (MBO)

Ik heb gister mijn rekenexamen gehad en hij ging (in mijn ogen) echt goed! Veel gehad aan alle aantekeningen en de trucjes die ik geleerd heb! Als ik m’n cijfer heb laat ik het even weten. Nogmaals heel erg bedankt!

Cindy (MBO)

Hoi, ik keek net op mijn mail en ik heb mijn rekencijfer binnen. Geloofde het bijna niet maar ik heb een 8!!! Super blij natuurlijk, was nooit gelukt zonder alle hulp.”

Amanda (MBO)

DISCLAIMER & COOKIES        PRIVACY STATEMENT        ALGEMENE VOORWAARDEN        CONTACT