Schrijven in verbinding met de Akasha

De Akasha is een soort kosmische bibliotheek waar alles in energie en informatie samen komt.

Sinds 2015 schrijf ik persoonlijke readings en kindreadings. Ik heb het geluk en de toewijding om toegang te mogen hebben tot de Akasha. Tot heel veel informatie die voor velen onzichtbaar is en/of onuitgesproken is maar waarmee we allemaal in verbinding staan. Als je mij toestemming geeft mag ik een stukje informatie vanuit jou/over jou zichtbaarder krijgen.

Vanuit een woord ontstaat er een verhaal die helend kan zijn voor jou als lezer en die ideeën kan geven over hoe nu mogelijk verder.

Het kan een bevestiging zijn van iets, een aanmoediging, een geruststelling, wat kracht… Net wat op dat moment voor jou belangrijk voelt om te gaan ontvangen. Ik ben een doorgeefluik en schrijf op vanuit liefde wat ik aan jou mag meegeven.

Tarief

35 euro voor een geschreven reading van 1 a 3 A4tjes vol getypt.

Vraag HIER je geschreven reading aan

Recensies:

“Lieve Jolijn, super bedankt voor de reading! Wauw, je sloeg de spijker echt op zijn kop. Niet alleen heb ik meer inzicht gekregen over mijn zoontje maar vooral over mijzelf en hoe ik er in sta. Het bevestigd een heleboel over hoe mijn zoontje soms op mij reageert en geeft mij handvaten over hoe ik hem daarbij kan begeleiden. Vandaag al meteen een heel mooi moment op dat punt met hem beleefd. Nogmaals heel veel dank, deze reading is voor mij goud waard! Lieve groetjes, anne”

“Lieve Jolijn Wauw!…… stil ervan met dikke tranen van erkenning… Dit is De bevestiging die ik hard kon gebruiken … Dit is helemaal onze jongen ten voeten uit en toevallig waren we samen aan t tekenen begonnen en dat werkt idd heel goed. Dit is zooooo “spot on ” Dank je wel voor de super Reading en de tijd en moeite die je erin gestoken hebt. Maar was t zeer zeker waard. Dank je wel lieve Jolijn .. je kan hiermee zooooveel mensen en kinderen helpen wat n mooie gave heb je en voor anderen …dit is een echte aanrader want wie weet t beter dan je kind zelf die via Jolijn je de weg wijst. Super! Xxx Liefs Nymphia”

“Lieve Jolijn, erg bedankt voor de treffende kind-reading die ik van je ontving. Het geeft me heel veel inzichten over ons als gezin maar vooral ook over mijn rol daarin. Hier kan ik echt mee aan de slag. De reading was als een spiegel. Ook al had ik nooit bewust nagedacht over de dingen die in de reading verteld werden; ik voelde wel gelijk dat het helemaal klopte wat je schreef. Heel fijn! Dank je wel daarvoor. Je bent heel goed in wat je doet en ik wens je al het goeds. Liefs Chanthal”

“Beste Jolijn, Onwijs bedankt voor de prachtige Reading . Ik heb er zeker wat aan … en idd is op t moment alles veranderd waardoor wat ik wil opeens ook anders lijkt maar de Reading geeft me handvatten hoe ik verder wil… Ik weet idd wel al veel en experimenteer graag maar deze bevestiging is reuze fijn op momenten dat je twijfelt of dit nog hetzelfde is als wat ik oorspronkelijk wou Nu alle omstandigheden veranderd zijn. Bedankt dat u deze Reading met zoveel zorg heeft uitgewerkt … ,Nymphia”

“Lieve Jolijn, je hebt voor mij een Reading geschreven. Ik was er echt even stil van! Super hoe herkenbaar en kloppend. Het heeft me aan het denken gezet en gaf me zeer veel positieve energie! Ik ben er heel blij mee! Groetjes Suzanne”

“Lieve Jolijn, ik heb van jou een mini-reading ontvangen. Je had de koe bij de horens en de impact van de reading is alles behalve ‘mini’. Ongelofelijk wat woorden teweeg kunnen brengen, zo treffend! dank je wel ♥ Laura”

“Beste Jolijn, Dank je wel voor de uitgebreide reading. Ook fijn dat je deze zo snel hebt kunnen doen. Ik vond het fijn om wat meer inzicht in mijn zoontje te krijgen en kan er zeker mee verder ,Myrte”

“Lieve Jolijn, Bedankt voor de (alweer 2e) fijne, herkenbare, duidelijke en overzichtelijke reading die je voor me hebt geschreven. Je schrijft pakkend en opbouwend waarin het positieve naar boven komt en blijft hangen! En, ook weer op meerdere momenten is terug te lezen als er weer een handvat gezocht wordt. Liefs, Marcella”

“Lieve Jolijn , hartelijk bedankt voor de bijzondere reading, ik herkende er veel in.Ik zal er zeker iets mee gaan doen, grts An”

“Lieve Jolijn, Ook de readings van allebei mijn kinderen waren erg herkenbaar en bijzonder.Ik ga er zeker wat mee doen.Je doet echt prachtig werk.Nogmaals dank je wel. Lieve groet Bianca”

“Lieve Jolijn, Bedankt voor de mooie reading.Echt bijzonder wat je weet te vertellen met alleen mijn naam.Ik kijk nu uit naar de verslagen van mijn kinderen.Je bent een heel bijzonder persoon Jolijn.Lieve groet Bianca”

“Lieve Jolijn Ik wil jou bedanken voor jouw mooi reading in mijn mail. Je schrijft op een mooie en duidelijke manier. En het is ook leuk dat je altijd even weer terug kunt lezen in de mail wat er ook alweer in staat. Soms zie je dan net even weer een nieuwe zin die de aandacht op eist. Waarmee je dan weer aan de slag kan. Heel erg bedankt voor jou mooie lieve en krachtige woorden. Liefs Quirina”

“Lieve jolijn. Super bedankt voor je mooie reading. Elke dag na een reading denk ik ja nu rust dat heeft jolijn gezegd. Dank je wel lieverd hoop je snel te zien . Liefs karin”

“Prachtige reading mogen ontvangen van jou. Ik zal het goed in mij opnemen. Lieve groet harma”

“Lieve Jolijn, de woorden uit mijn reading zijn, even kort door de bocht, `help`en wat mij betreft ook `me-time` en daarmee plaats je mij in het nu. Mijn voelsprieten voor anderen zijn enorm maar dat is tevens ook mijn valkuil. Dank je voor het mij helpen herinneren aan het feit dat niks doen ook iets kan betekenen. Voor anderen maar vooral voor mij. Liefs Frederike”

“Lieve Jolijn! Nadat ik de Reading had ontvangen, hebben mijn moeder en ik heel hard gehuild en niet om negatieve redenen, maar omdat het zo de spijker op z’n kop sloeg… Hoe bijzonder is het dat je je kind leert kennen via iemand die je kinderen nog nooit ontmoet heeft… En nog elke keer als ik ze terug lees, ben ik weer overdonderd… Ik heb er zoveel aan gehad, nogmaals, dank je wel! Liefs natasja”

“Lieve Jolijn, Toen ik jou sprak over een reading, voelde het meteen goed. Ik was verrast over de inhoud van de uitgebreide reading. Jij gaf mij ontzettend veel informatie door; informatie om over na te denken en inzichten, waarmee ik verder kan. Ik kreeg een enorm mooi verslag, waarin jij de essentie heel duidelijk hebt verwoord. Heel erg bedankt voor deze schitterende reading. Je bent een bijzonder mens. Heel veel succes met dit mooie werk. Lieve groet, Sonja”

“Lieve Jolijn, ‘rust’ was niet wat ik dacht nodig te hebben. Er is juist werk aan de winkel! Daarom was jouw reading zo waardevol; het maakte me bewust van iets dat ik veel meer moet doen. Tijd nemen om te voelen waar ik ben, in al die ontwikkeling. Want dat loopt ondertussen wel door, ook als ik me er niet druk over maak! Dankjewel, ik heb je verhaal pas een keer of dertig gelezen en ik overweeg er behang van te laten maken Xxx Claudia”

“Hallo Jolijn, De reading die jij voor mij hebt geschreven raakten de kern van mijn leven. Het was treffend en de tips lees ik soms nog eens door als ik bijna in mijn oude patronen dreig te vervallen. En dat helpt mij de juiste weg te blijven volgen. Ik wens je heel veel succes. Veel liefs Elizabeth”

“Lieve Jolijn, Kon mij erg vinden in de reading, toevallig kwam dit ook al naar voren bij een handlezing laatst. Ik heb er veel aan en zal ook zeker “jouw raad” opvolgen. Het lukt al aardig en merk dat ik er blijer word. Erg bedankt. Zal je zeker bij anderen aanraden en over een tijdje nog eens een reading aanvragen. Dank je wel. Tessa”

“De Reading die ik van je heb mogen ontvangen, was prachtig en spot on. Het gaf mij weer stof om over na te denken en weer mee aan de slag te gaan. Heel gaaf dat je nu officieel je eigen praktijk hebt. Gefeliciteerd en veel succes. Het is je gegund. Carolina”

“Heel veel succes met je site Jolijn! Je readings zijn altijd raak en gaan over de thema’s waar ik op dat moment mee worstel. De boodschappen zetten aan tot actie, omdat ik dan precies de zere plek ‘zie’ waaraan je kunt werken. De adviezen in je teksten zijn heel bruikbaar. Na een reading heb ik het gevoel weer verder te kunnen met mijn ontwikkeling. Nog een keer bedankt daarvoor!! Veel liefs Miranda”

Nog wat anonieme reacties…

“Jeetje Jolijn. Wat schrijf je de dingen treffend op. Ik kan me er helemaal in vinden. En…….ik ben ermee bezig. Ik laat het even bezinken.”

“Lieve Jolijn, Bedankt voor je mooie bericht…het is echt bizar! Ik ben door een psycholoog hier ook op gewezen! Ik herken mijzelf hier helemaal in! Ik weet nog niet helemaal goed hoe ik het moet aanpakken maar dat er iets moet veranderen is wel duidelijk!  Heel erg bedankt voor je tijd en je mooie bericht!”

“Hallo Jolijn, Dank je voor de reading, het ontroerde mij toen ik het las, het komt binnen en raakt. Ik zal het regelmatig lezen om mijzelf steeds weer te herinneren wat mijn leerpunten zijn naar mijzelf toe. Ik ben al een eind op weg……de weg is nog langer.”

“Lieve Jolijn, wat een fijne, interessante, waardevolle, liefdevolle en zeer geruststellende reading heb je mij gegeven! Ik ben je zó dankbaar, voor deze inzichten en handvatten, ik kan er echt wat mee!! Hiermee heb je me absoluut geholpen om vol goede moed en positiviteit het nieuwe jaar in te gaan.”

“Liefste Jolijn, Zeker heb ik hem binnen gekregen! Ik “durfde” hem eerst niet open te maken, was een beetje bang voor de confrontatie….Natuurlijk gelezen uiteindelijk. En jeetje, wat ben jij goed! Wat je beschrijft is precies zoals ik ben en waar ik mee worstel. Ik kan bij mezelf goed een spiegel voorhouden of naar mezelf kijken op de manier waarop de ander me op dat moment ziet. Valkuil hiervan is dat ik soms aan mezelf twijfel of mezelf achterstel. Jouw reading was voor mij dan ook erg ondersteunend! Ik heb hier wat aan omdat door jouw reading te lezen, ik kracht ontleen aan jouw woorden om bepaalde keuzes te maken of situaties te accepteren zoals ze zijn. Ik ben wel iemand die de tijd nodig heeft om situaties of dit soort teksten of bepaalde gesprekken echt goed tot me door te laten dringen. Ik zal je reading dus nog vaker lezen om het geheel echt goed tot me door te laten dringen. Ik heb het wel met tranen in mn ogen zitten lezen (positief!) omdat ik hierdoor een bevestiging krijg om te kunnen zijn wie ik ben en dat dat ook mag! Dank je wel lieve Jolijn! Ik vond dit erg waardevol!”

“Hai Jolijn! Ik ben nog een beetje aan het uit zoeken wat het allemaal betekent in relatie met de kinderen. Sommige punten herken ik wel, andere nog niet. Maar wat me vooral met open mond heeft laten zitten, is dat je precies hebt beschreven hoe de karakters van de kinderen zijn. Ongelooflijk dat jij dat precies hebt gezien/gevoeld! Voor de rest laat ik je readings meer op me inwerken en kijk ik wat ik er mee kan. Erg waardevol!”

“Lieve Jolijn, onwijs bedankt!! Ik ga hem nog een paar keer lezen om alles tot me door te laten dringen, maar nu, na de eerste keer lezen, staan er zeker veel herkenbare dingen in.”

DISCLAIMER & COOKIES        PRIVACY STATEMENT        ALGEMENE VOORWAARDEN        CONTACT