Access Bars, is een vrij nieuwe vorm van Healing. Ik zie het als een wijze om versneld ballast kwijt te raken. Het werkt met intenties en aanrakingen op verschillende plekken op je hoofd.

Als ik een sessie geef werk ik in samenwerking met mijn intuïtie en voel ik vragen opkomen om toestemming te vragen aan jou om bepaalde stukken energetisch op te mogen ruimen van binnen.

Weggooien van zwaarte

In mijn beleving nemen mensen van alles mee in hun lijf. Dit kan afkomstig zijn vanuit je eigen leven (intense indrukken/emoties/trauma’s), vanuit je familielijnen, vanuit energie die je opgepikt hebt uit je omgeving en ik geloof zelfs ook in nog aanwezige beladen stukken uit vorige levens. Het mooie van Access Bars is dat we niet precies hoeven te weten wat precies de zwaarte is die je draagt en je hoeft niet in de zwaarte om het kwijt te kunnen raken. Liefdevolle intenties, geloof en open om te ontvangen maken het tot een mooi intens proces!

Ik help je je eigen troep bij elkaar te nemen en weg te gooien! Ik vraag je om toestemming om zoveel mogelijk interne troep weg te mogen gooien. Ik zet in gang  dat de boel op een rustige en liefdevolle manier afgevoerd wordt.

Perplex

De eerste keer dat ik zelf Access Bars ontving was ik vrij perplex. Ik had altijd wat gespannen schouders en na de sessie voelde het anders. Ontspannen! En ook mijn hoofd voelde rustiger en ook wat duf. Die dufheid en/of moeheid kwam omdat er zoveel opgeruimd (geshift) was. De eerste dagen erna voelde ik mij zelfs beroerd. Ik was echt even uitgeschakeld en moest er echt even van bijkomen. Mijn lijf leek even de tijd nodig te hebben om van binnen wat te herstructureren. Na 3 dagen voelde ik mij al een stuk beter! 🙂 En daarna beetje bij beetje steeds beter! Ook door mijn soms verrassende acties, ook met de durf om uit mijn comfort zone te gaan. Ik voelde mij anders. Soms hoor ik wel eens iemand zeggen dat hij/zij zich herboren voelt. Zo af en toe krijg ik dit terug na een sessie. Access Bars in combinatie met je eigen initiatieven daaruit voortvloeiend,  kan je leven veranderen op een positieve manier.  Tevens geeft het vaak wat meer rust in je hoofd en lijf.

Je hart volgen

Mijn leven is erdoor verandert. Van binnen uit is er een drang die versterkt wordt om  dicht bij mezelf te blijven en mijn hart te volgen. Om de keuzes in het leven te maken die goed zijn voor mij! De keuzes die mij de ruimte geven om mijn leven zo vorm te geven dat het fijn voelt voor mij als zeer hoog gevoelige vrouw op deze aarde. Dat ik niet hoef te overleven maar mijn leven ten volle kan en mag leven met wat aanpassingen hier en daar vanwege mijn extra hoge gevoeligheid 🙂 Ik sta het mezelf toe dat te mogen!

Hoog gevoelige vrouwen & Access Bars

Het zijn vaak de hoog gevoelige vrouwen die mijn pad kruisen wat ik heel gaaf vind! Het geeft vaak herkenning en erkenning voor alles wat er is en mag zijn!

Als het klopt, klopt het! Ik ben beschikbaar voor degenen die met mij matchen. Waarvan onze intuïties hebben bedacht dat het een goed idee is als wij samen komen! 🙂

Op mooie ontwikkelingen, transformaties en positieve levendigheid!

Voor RUST, RUIMTE & VERBINDING!

Tarieven

Voor 60 minuten vraag ik een investering van 50 euro

Voor 75-90 minuten vraag ik een investering van 70 euro

Voor kinderen (20-30 minuten) vraag ik een investering van 30 euro

Recensies

 Inge schreef:

Blijf lekker jezelf, altijd! Je sprankelt, je straalt, hebt het enthousiasme van een kind….Je bent een zonnestraaltje voor jong en oud. Wat héérlijk dat er iemand is zoals jij!! Alle liefs van Inge

 Kathy uit Almere schreef:

Wat heb ik weer een heerlijke behandeling achter de rug. Het voorjaar komt eraan en dat is nu heerlijk genieten met een leeg hoofd. Alle nieuwe prikkels mogen nu van buiten af binnen komen. Dank je wel weer voor de fijne behandeling die ik ieder zeker aan wil raden.

Tamara uit Almere schreef:

Lieve Jolijn, Als tip kreeg ik om bij jou een sessie te doen. Wat was mijn verwachting….. ik had geen verwachting alles wat het zou bereiken was welkom . Wat zat mijn hoofd vol toen ik bij jou binnen kwam. En wat voelde het ontspannen toen ik naar huis ging. Nu enkele weken later ervaar ik nog steeds een rustiger hoofd. Heerlijk. Nogmaals super bedankt Liefs Tamara

Sandra schreef:

Lieve Jolijn, dank je wel voor de access bars sessie. Het was een bijzondere ervaring. Het heeft mij enorme rust gegeven, het voelt goed.

Helen Schutte uit Lelystad schreef:

Lieve Jolijn. De bars sessie bij jou was helend ik merk dit steeds sterker. Ik vond de behandeling liefdevol en warm.de visualisatieoefening heeft mij erg geholpen.zoals je weet heb ik deze ook uitgebeeld via een tekening. Ik groei en ben je dankbaar lieve vrouw! Kus, Helen

Kathy uit Almere schreef:

Lieve Jolijn, dank je wel voor je Acces Bars sessie. Wat een liefdevolle behandeling. Blij dat Ik het bij jou mag ervaren hoe zoiets werkt. Wat ben je toch een lieverd. Voor iedereen die twijfelt? Niet twijfelen maar doen. Dank je

Rachel uit Almere schreef:

Helemaal open ingestapt, wat was het fijn, en wat was het mooi! Jolijn is puur en dat voel je! Wat er bij haar opkomt dat is wat er gaat gebeuren, met liefde! Ze voegt aan de access bars haar eigen inzichten toe die helpen met jouw eigen inzicht krijgen. Ik heb expres een paar dagen gewacht met een bericht omdat ik wilde zien wat er gebeurde na een paar dagen. Ik was na de sessie kalm, rustig en had veel ruimte in mijn hoofd, en dat is nog zo! Zo fijn! Dank je wel Jolijn, ik kom zeker terug bij je!

Mariska schreef:

Een hele mooie en bijzondere ervaring mogen beleven, het heeft veel nieuwe inzichten gegeven.

Jessica schreef:

Een mooie en bijzondere ervaring die ik niet snel zal vergeten.

Rob Selier uit Almere schreef:

Jolijn heeft mij een behandeling gegeven op de Minibeurs bij Ladonna op 27 augustus 2017. Het gaf mij een rustgevende werking. Het is ideaal voor mensen die last hebben van stress of oververmoeidheid.

Sem uit Almere schreef:

Het voelt erg lekker. Je kan er ook heel rustig door worden. En daardoor voel je je ietsje beter dan eerst!

Fleur uit Almere schreef:

Nadat ik zelf al Bars had mogen krijgen van Jolijn heb ik samen met mijn dochter ook een Access Bars gedaan. Eerst gaf mijn dochter mij Bars en daarna gaf ik mijn dochter Bars. Jolijn begeleidde ons hierbij. Het was zeer ontspannen en prettig voor ons beide. We voelden elkaar goed aan en het is een bijzondere en intense ervaring!

Willy uit Almere schreef:

Nadat ik bij Jolijn was geweest voelde ik me zo goed. Alsof er een hele last van me afgevallen was en al het oude zeer weg was. Geweldig!!!

DISCLAIMER & COOKIES        PRIVACY STATEMENT        ALGEMENE VOORWAARDEN        CONTACT