In 2017 heb ik Access Energetic Facelift sessies leren geven.

Een wijze van heling en aanrakingen op het lijf en dan met name op het gezicht.

Ik werk met energie en met een scala aan gebieden waarop geheeld wordt die een fijne uitwerking hebben op je huid en op je uitstraling.

Stralen van binnen uit

Het is meer dan alleen uiterlijke schoonheid. Je schoonheid komt immers van binnen uit. Ik ruim van binnen uit energetisch op (energetisch transformeren) zodat je schoonheid nog meer de ruimte krijgt om naar buiten toe te gaan stralen! Het is energetisch een veelomvattend mooi proces wat in werking gesteld wordt. Niet alleen gericht op je gezicht maar op je hele lijf.

Mogelijke uitwerkingen

De Access Energetic Facelift is een sessie die vooral ontspant en de volgende mogelijke uitwerkingen heeft:

-Lekkerder in je lijf en/of in je vel

-Verjonging en verstrakking van de huid

-Het ontdoen van de effecten van veroudering

-Gezondere en zachtere huid

-Meer vitale uitstraling

Ontspannen

Bij mijzelf merkte ik op dat ik na een sessie zelf een rimpel had die minder geworden was en ik werd er heerlijk ontspannen van.

Ik heb bij anderen ook positieve veranderingen in het gelaat mogen waarnemen en ook dat zij na de sessie (van binnen uit) straalden!

Het blijft een heel bijzonder proces die in gang wordt gezet met bijzonder mooie uitwerkingen energetisch vind ik zelf. Een goede reden om deze sessie te blijven geven!

Een mooi momentje voor jezelf, met een fijne uitwerking!

 

Tarief

Voor een Access Energetic Facelift sessie van 75-90 minuten vraag ik een investering van 70 euro.

 

Recensies

“Het is altijd fijn om van Jolijn ‘Bars’ of een ‘Facelift’ te ontvangen. Iedere keer geeft het mij energie en inzicht. Soms in een onverwachte richting, maar altijd fijn om te ervaren”

 

“Ik denk dat iedereen die jij mag helpen om verschil te mogen maken blij mogen zijn met je. Merk dat je werkt met je hart en dat is voelbaar. Echt super fijn gevoel! Dank je!”

 

“Voel me opgeruimd, fantastisch, ontspannen en onbeschrijfelijk. M’n gezicht is veranderd maar ook andere dingen. Heet een facelift maar is een totale bodylift. Echt een aanrader!”

 

DISCLAIMER & COOKIES        PRIVACY STATEMENT        ALGEMENE VOORWAARDEN        CONTACT